Pannil praetud hiidlest

Tervislik valgurikas roog.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

900 g hiidlesta e. paltust (6 x 150 g portsjontükki)

1 sl peterselli-küüslaugusoola

4 sl võid

2 sl maitserohelist - nt

peterselli või tilli või koriandrit

1 viilutatud sidrun

Valmistamine

Sulata suurel praepannil või keskmisel tulel. 

Lõika kalafilee portsjontükkideks, maitsesta ümberringi peterselli-küüslaugusoolaga. Aseta kalafileed pannile, nahapool all. Siia-sinna poeta sidruniviilud. Prae 3-4 minutit, kuni kala on alt kenasti kuldne. 

Pööra ringi, vähenda veidi kuumust ning prae 3-4 minutit ka teiselt poolt, kuni kala on küps.

Piserda kalale veidi sidrunimahla, puista peale hakitud maitseroheline ja serveeri kohe.  

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR