Gujarati baked beans

Kuulus "Valged oad tomatikastmes" konserv on siin saanud veidi India vürtse lisaks.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 tl musti sinepiseemneid

1 sl õli

1 hakitud väike sibul

400 g purk valgeid ube tomatikastmes (baked beans)

näpuotsaga kollajuurt ehk kurkumit

näpuotsaga tšillipulbrit

Valmistamine

Kuumuta õli väikeses potis hästi tuliseks. 

Siis lisa sinepiseemned ja kata pott kaanega, et sinepiseemned näkku ei kargaks :) Kui seemned on praksumise lõpetanud, tõsta pott tulelt ja lase õlil veidi maitsestuda. 

Lisa hakitud sibul potti ning pane pott keskmisele tulele. Kuumuta 1-2 minutit, siis lisa baked beans. Lisa kollajuur ja tšillipulber. 

Alanda kuumust ja kuumuta, kuni oad podisevad. 

Serveeri niisama või röstsaiaga või mundris kartuliga

Loe veel:

Retsept on Briti ajalehest The Guardian (4.4.2015), pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR