Valge sangria

Tsitruseline Hispaania veinijook sobib hästi kuuma suvepäeva.

Kogus
1.5 liitrit
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

1 tk pudel valget veini

1.5 dl suhkrut

3 tk viilutatud apelsini (kokku 2,5 dl mahla)

1 tk viilutatud sidrunit

1 tk viilutatud laimi

5 dl soodavett

Valmistamine

Kalla vein kannu, pressi juurde viilutatud tsitruseliste mahl. Eemalda apelsini-, laimi- ja sidruniviiludest seemned ning lisa tühjakspigistatud viilud samuti kannu. Sega juurde suhkur.
Pane paariks tunniks külmkappi maitsestuma.
Vahetult enne serveerimist sega juurde mineraalvesi.

Retsept on mugandatud Pastanjauhantaa toidublogist.
LISA KOMMENTAAR