Kui kasutad külmutatud kanasüdameid, siis sulata need esmalt aeglaselt külmkapis, siis nõruta hoolega.
Lõika kanasüdametelt kelmed ja rasvasem ots ära. Siis lõika kanasüda pikkupidi peaaegu pooleks, nii et saad lapiku ja "lahtise" südame. Aseta need lõikalauale lapikult, kata toidukilega ning tambi lihahaamriga õhemaks.
Pane kaussi/suurele taldrikule, maitsesta soola-pipra ja soovi korral ka küüslaugupulbri ja/või muskaadiga.
Kas seejärel lahti klopitud munasse ja siis jahusse (paksema paneeringu jaoks siis veel kord munasse ja siis uuesti jahusse).
Prae kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks - arvesta u 1-2 minutit ühelt ja 1-2 minutit teiselt poolt.
Paneeritud kanasüdamed
Pannil praetud paneeritud kanasüdamed.