Paneeritud kanasüdamed

Pannil praetud paneeritud kanasüdamed.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

800 g kanasüdameid

soola ja musta pipart

küüslaugupulbrit

riivitud muskaatpähklit

2 muna

nisujahu

praadimiseks õli

Valmistamine

Kui kasutad külmutatud kanasüdameid, siis sulata need esmalt aeglaselt külmkapis, siis nõruta hoolega. 

Lõika kanasüdametelt kelmed ja rasvasem ots ära. Siis lõika kanasüda pikkupidi peaaegu pooleks, nii et saad lapiku ja "lahtise" südame. Aseta need lõikalauale lapikult, kata toidukilega ning tambi lihahaamriga õhemaks. 

Pane kaussi/suurele taldrikule, maitsesta soola-pipra ja soovi korral ka küüslaugupulbri ja/või muskaadiga. 

Kas seejärel lahti klopitud munasse ja siis jahusse (paksema paneeringu jaoks siis veel kord munasse ja siis uuesti jahusse). 

Prae kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks - arvesta u 1-2 minutit ühelt ja 1-2 minutit teiselt poolt. 

Tõsta köögipaberile tahenema. Serveeri. 

Loe veel:

Retsept mugandatud siit (video).

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 10.03.2022 08:38

Väga maitsvad!