Lillkapsatamp Asiago juustuga

Maitsev süsivesikutevaene alternatiiv kartulipudrule.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 keskmise suurusega lillkapsas

1 tl soola

110 g toorjuustu

1,2 dl riivitud Asiago juustu

2 sl võid

2 sl hakitud värsket peterselli

0,25 tl musta pipart

Valmistamine

Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane potti, lisa u 0,5 tl soola ja siis kata veega. Kuumuta keemiseni, siis aseta kaas peale ja keeda kaane all 12-15 minutit, kuni lillkapsas on täitsa pehme. 

Nõruta ja lase veidi jahtuda. Siis pane lillkapsas köögikombaini, lisa toorjuust, Asiago, või, petersell, 0,5 tl soola ja 0,25 tl pipart. Töötle ühtlaseks. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR