Küüslauguseened sidruniga

Serveeri eelroana koos sidrunilõikude ja saiaga või lisandina kana juurde.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4-6 sl oliiviõli

500 g šampinjone

2-4 peenestatud küüslauguküünt

6 sl hakitud värsket peterselli

sidrunimahla

soola ja musta pipart

Valmistamine

Vali ilusad väikesed seened, mida tükeldama ei pea. Kui mõned seened on suuremad, siis need lõika pooleks või neljaks.

Kuumuta oliiviõli pannil keskmisel kuumusel, lisa seened ja prae kuldseks.

Lisa peenestatud küüslauk ja petersell. Prae veel 1 minut, siis maitsesta sidrunimahla, musta pipra ja soolaga.

Loe veel:

Retsept on briti ajakirjast Tesco Recipe Magazine (October 2002, Sauteed mushrooms with parsley, garlic and lemon). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 20.09.2010 17:10

Väga mõnusad:)

Liisi
postitatud 16.10.2010 21:51

Väga maitsev! Sobib iseseisva roana kui ka lisandina.

Pille
postitatud 03.05.2019 17:51

Liisi saatis sellise pildi:

Heleen
postitatud 16.03.2011 17:01

Kasutasin sidruni asemel laimi aga väga-väga-väga maitsev siiski!