Imelihtne dessert, mida saab edukalt valmistada ka suvisel grillipeol. Maitsestamiseks võid kasutada kas apelsinilikööri või rummi.
4 suurt küpset banaani
4 tl vedelat mett või vahtrasiirupit
veidi Cointreau apelsinilikööri või hoopis rummi
Aseta banaanid ahjurestile ja küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit, keerates neid vahepeal korra ringi.
Kui banaanikoored on tumenenud, võta banaanid ahjust välja ja lase natuke jahtuda.
Tõmba banaanidelt kitsas riba koort lahti ja nõrista sisule mett või vahtrasiirupit ja soovi korral ka rummi või likööri.
Kõrvale sobib imehästi näiteks vanillijäätis.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.
Meie pere uus lemmikmagustoit!
eriti hea jäätise kõrvale
Väga mugavalt lihtne viis magustoidu tegemiseks! Ja tulemus on hea!
Koorega küpsetatud ahjubanaanid
Imelihtne dessert, mida saab edukalt valmistada ka suvisel grillipeol. Maitsestamiseks võid kasutada kas apelsinilikööri või rummi.