Kiire kikerhernekarri

Serveeri nt Diwali-pidustuste raames.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl õli

150 g hakitud sibulat

2 sl Patak's Tikka Masala karripastat

200 g tükeldatud tomatid

1 roheline tšillikaun

2 x 400 g purki konservitud kikerherneid

0,5 tl suhkrut

2 sl hakitud värsket koriandrit

1 tl hakitud värsket münti

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

chapati leiba

Valmistamine

Kuumuta õli potis keskmisel kuumusel. Lisa peenelt hakitud sibul, kuumuta 5-6 minutit, kuni sibulad on pehmed. 

Sega juurde karripasta ja tükeldatud tomatid. Kuumuta veel 4-5 minutit.

Lisa pikuti poolitatud tšilli ning prae 2-3 minutit. Siis lisa nõrutatud kikerherned, siis suhkur, koriander ja münt. Maitsesta vajadusel soola-pipraga.

Sega õrnalt läbi. 

Serveeri soojade chapati-leibadega, Kaunista värske koriandriga. 

Retsept on briti ajakirjast Tesco Recipe Magazine (Chickpea Curry)

LISA KOMMENTAAR