4 suurt küpset tomatit
1 kurk
2 punast tšillikauna
4 viilu ciabatta't
4 sl punase veini äädikat
3 sl külmpressitud oliiviõli + serveerimiseks
4 sl värsket basiilikut
soola ja musta pipart
Esmalt koori tomatid - juhised leiad siitsamast Nami-Namist. Lõika kooritud tomatid pooleks, uurista seemned välja. Haki tomati viljaliha peeneks ja pane kaussi.
Koori kurk, lõika pooleks ja siis pikuti pooleks, uurista välja seemned. Haki kurk peeneks, pane kaussi.
Koori küüslauk, haki ja tambi 1 tl soolaga peeneks. Lisa kaussi.
Lõika tšillid pikuti pooleks, uurista seemned välja ja haki tšilli peeneks. Lisa kaussi.
Leota ciabatta-viile väheses külmas vees, et need oleksid läbinisti märjad. Siis piserda peale veiniäädikas ja lase 10 minutit seista.
Pigista ciabatta kuivaks, haki peeneks ja lisa kaussi. Maitsesta pipraga, lisa 3 sl õli ja sega hoolega.
Rebi basiilikulehed väikesteks tükkideks, lisa supile. Serveerimisel nirista peale veel oliiviõli.
Allikas: Rose Gray & Ruth Rogers "River Cafe Two Easy" 2005
Suvine külmsupp Itaalia moodi
Londonis asuva River Café retsept. "Pappa al pomodoro" on Toskanna köögist.