Burrata balsamico-maasikatega

Kreemjas burrata juust ja suveküpsed maasikad.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

250 g värskeid maasikaid

2 sl kvaliteetset palsamiäädikat (nt Belazu)

1 sl vahtrasiirupit

peotäis värsket basiilikut

2 burrata juustu palli või pühvlipiima-mozzarellat

soola ja musta pipart

Valmistamine

Puhasta maasikad, lõika neljaks. Sega kausis balsamico-äädika, vahtrasiirupi ja peenelt hakitud basiilikuga. Maitsesta soola-pipraga, võimaluse korral lase 10 minutit maitsestuda. 

Jaota maasikad serveerimisvaagnale. Rebi burrata-juustupallid katki või rebi mozzarella ribadeks. Aseta vaagnale.

Nirista peale "maasikamarinaad", puista peale veel mõned basiilikulehed, jahvata veskist musta pipart peale. 

Serveeri.

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR