Aseta sealiha lõikelauale ja tee lihasse iga 2,5 cm tagant sügav sisselõige. Sega marinaadiained ja määri hoolega lihasse (sh lõikevahedesse).
Kortsuta natuke fooliumit ja aseta ahjuvormi põhjale (kaitseb liha kuuma vormi eest ja laseb liigsel rasval ära nõrguda). Aseta sealiha fooliumile, kamar pealpool, tilguta peale veidi oliiviõli ning hõõru soolaga. Küpseta 220-kraadises ahjus 15 minutit.
Alanda ahju kuumust 200 kraadini ja küpseta veel tund aega, kuni liha on läbinisti küpsenud.
Lase lihal enne serveerimist 10 minutit seista, siis lõika viiludeks. Serveeri keedetud riisi ja hautatud rohelise kapsaga.
Viievürtsisegu tegin ise, lihaks oli kamaraga seljakarbonaad ja ahjus oli paarkümmend minutit kauem. Maitselt väga-väga mõnus ja külmad praelõigud sobivad imeliselt leivale.
Sealiha viie vürtsiga
Hiinapärases viie vürtsi marinaadis küpsetatud sea kõhutükk.