Nuudlid misovõiga

Jaapanihõnguline, aga kindlasti mitte traditsiooniline jaapani roog.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g värskeid udon-nuudleid

2 sl võid

2 hakitud küüslauguküünt

2 sl valget miso-pastat (shiro miso)

1 hakitud roheline sibul

hakitud värsket peterselli

Valmistamine

Keeda udon-nuudlid vastavalt pakendi juhistele. Nõruta ja jäta ootele. 

Samal ajal kuumuta suurel praepannil või. Kui või on sulanud, lisa küüslauk ja misopasta ning kuumuta segades minut aega. 

Sega juurde udon-nuudlid, siis puista peale hakitud roheline sibul ja/või petersell. Serveeeri. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR