"Po' boy" on USA Louisiana osariigist pärit toitev võileib, mille täidiseks on röstbiif või siis praetud mereannid, enamasti krevetid, kala, austrid või krabi.
Võta kolm kaussi. Esimese kausi sisse löö lahti munad, teise kaussi pane nisujahu, kolmandasse maisijahu.
Lõika sulatatud ja kuivemaks patsutatud kalafilee 2 cm tükkideks, maitsesta need soola-pipraga. Kasta kalatükid seejärel esmalt munasse, siis nisujahusse ja siis maisijahusse.
Kuumuta sügavas potis või fritüüris päevalilleõli keskmisel kuumusel. Prae kalatükid jaokaupa ümberringi krõbedaks ja läbinisti küpseks. (Õli peab olema parajalt kuum - liiga külmas õlis praadides muutub paneering rasvaseks).
Võta praetud kalatükid kurnlusikaga välja, tõsta köögipaberile tahenema.
Po' boy jaoks aseta iga saiakese/kukli vahele ribastatud lehtsalatit, siis krõbedad kalatükid ja seejärel ohtralt majoneesi.
Po' boy
"Po' boy" on USA Louisiana osariigist pärit toitev võileib, mille täidiseks on röstbiif või siis praetud mereannid, enamasti krevetid, kala, austrid või krabi.