Kalakotletid (haug+säinas)

Ingrem Raidjõe retsept.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

650 g haugifileed

350 g säinafileed

200 g soolapekki

1 punane sibul

1 väike punane tšilli

väike punt murulauku

värsket tilli

soola ja valget pipart

50 g 35% rõõska koort ehk vahukoort

1 muna

Paneerimiseks:

riivitud kodust rukkileiba

Praadimiseks:

õli

Valmistamine

Aja kalafileed ja soolapekk läbi hakklihamasina. Haki sibul, tšilli ja maitseroheline hästi peeneks, lisa kotletimassile. 

Pane hulka rõõsk koor ja muna, maitsesta soola-pipraga ja sega ühtlaseks. 

Vormi massist kotletid, paneeri riivleivas ja prae õlis mõlemalt poolt kenasti kuldpruuniks. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR