Lõika punane salatsigur 8 sektoriks. Pane sobiva suurusega ahjupannile, lisa 1 sl oliiviõli ja maitsesta soolaga. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.
Samal ajal pane rosinad Marsala sisse likku.
Sega teises väikeses kausis ülejäänud oliiviõli, peenelt hakitud petersell, suhkur, sidrunimahl ja riivitud koor. Maitsesta soola-pipraga.
Poeta rosinad+Marsala ja piiniaseemned salatsigurile ja küpseta veel 8-10 minutit.
Tõsta vaagnale, nirista peale petersellikaste.
Nipid ja soovitused:
Kui Sa ei taha alkoholi kasutada, siis asenda Marsala apelsinimahla või veega.
Soovi korral võid rosinad likku panna kasvõi paar tundi varem.
Röstitud punane salatsigur
Veganlik põnev köögiviljaroog punasest salatsigurist (radicchio), mille võib varem valmis teha.