Praetud punane salatsigur ja pancetta

Radicchio di Treviso vana punase salatsiguri sort, mida hinnatakse selle küpsetamise järgse magusa ja maheda maitse pärast.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Lisategevused

Koostisosad

8 viilu pancetta soolapeekonit

2 radicchio di Treviso punast salatsigurit

2 sl oliiviõli

2 sl palsamiäädikat

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika salatsigurid pikuti neljaks. Keera iga sigurikimbu ümber pancetta, kinnita puidust hambatikuga. 

Kuumuta suurel praepannil õli, lisa pancetta-sigurikimbud ja prae aeg-ajalt pöörates 5 minutit, kuni salatsigurid on pehmed. 

Nirista peale balsamico, kuumuta veel 15 sekundit või kuni balsamico on kergelt siirupine. 

Eemalda hambatikud, maitsesta soola-pipraga ja serveeri. 

Loe veel:

Allikas: Gourmet Traveller

LISA KOMMENTAAR