Radicchio di Treviso vana punase salatsiguri sort, mida hinnatakse selle küpsetamise järgse magusa ja maheda maitse pärast.
8 viilu pancetta soolapeekonit
2 radicchio di Treviso punast salatsigurit
2 sl oliiviõli
2 sl palsamiäädikat
soola ja musta pipart
Lõika salatsigurid pikuti neljaks. Keera iga sigurikimbu ümber pancetta, kinnita puidust hambatikuga.
Kuumuta suurel praepannil õli, lisa pancetta-sigurikimbud ja prae aeg-ajalt pöörates 5 minutit, kuni salatsigurid on pehmed.
Nirista peale balsamico, kuumuta veel 15 sekundit või kuni balsamico on kergelt siirupine.
Eemalda hambatikud, maitsesta soola-pipraga ja serveeri.
Allikas: Gourmet Traveller
Praetud punane salatsigur ja pancetta
Radicchio di Treviso vana punase salatsiguri sort, mida hinnatakse selle küpsetamise järgse magusa ja maheda maitse pärast.