Suupisted veisesingi ja mädarõikaga

Selle elegantse suupiste jaoks kasuta kas koduse röstbiifi jääke või siis mõnda head veisesinki.

Kogus
u 24 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

pikka saia (baguette)

oliiviõli

röstbiifi või veisesinki

200 g röstitud paprikat

100 g majoneesi

1 sl riivitud värsket mädarõigast või 2 sl purgi-mädarõigast

1 tl Dijoni sinepit

Valmistamine

Kuumuta ahi 180°C.

Lõika sai umbes 5 mm paksusteks viiludeks - saad umbes 24 saiaviilu. Aseta saiaviilud ahjuplaadile, piserda oliiviõliga. Küpseta 180-kraadises ahjus 8-10 minutit, kuni saiaviilud on kergelt kuldsed. Võta ahjust välja ja lase jahtuda. 

Sega majoneeskastme ained omavahel. 

Aseta igale krõbedale saiaviilule viil rostbiifi. Tõsta peale lusikatäis majoneeskatet ning seejärel tõsta peale röstpaprikariba. 

Jahvata veidi musta pipart peale ja serveeri kohe.

Idee siit, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR