Serveeri karriga maitsestatud kapsa-porgandisalatit lisandina külmade lihalõikude juurde või võileivakattena. Rosinad ja karripulber lisavad siia brittide armastatud "coronation chicken" hõngu.
Peenesta kapsas, riivi porgand jämedalt ja haki kooritud õun kuubikuteks.
Valmista salatikaste: sega majonees, jogurt, karripulber, suhkur ja sidrunimahl suures kausis, maitsesta soola ja pipraga. Lisa kapsas, porgandid, õunad ja rosinad.
Nipid ja soovitused:
Munavaba versiooni jaoks kasuta munavaba majoneesi (nt taimset majoneesi).
Laktoosivaba versiooni jaoks kasuta laktoosivaba jogurtit.
Retsept on briti autori Richard Cawley raamatust "Fast fab Food" 1997 (Curried Coleslaw)
Karri-kapsasalat
Serveeri karriga maitsestatud kapsa-porgandisalatit lisandina külmade lihalõikude juurde või võileivakattena. Rosinad ja karripulber lisavad siia brittide armastatud "coronation chicken" hõngu.