kakaoga biskviitpõhi (tordipõhi)
600 g 35% rõõska koort ehk vahukoort
1-2 sl suhkrut
1 pakk Marianne šokolaaditäidisega piparmündikomme (Fazer)
2 karpi Milka šokolaadimaitselist toorjuustu
Peale:200 g šokolaadi
100 g 35% rõõska koort ehk vahukoort
Kaunistuseks:marju
nonparelle ja suhkrukaunistusi
Valmista kakaobiskviit nt selle retsepti järgi - kas ühe plaadibiskviidina või küpseta 24 cm vormis ja lõika jahtunult kaheks või kolmeks kihiks.
Purusta Marianne kommid kannmikseris.
Vahusta rõõsk koor suhkruga, siis mikserda hulka šokolaadimaitseline toorjuust ning seejärel lisa kommipuru.
Kata biskviitpõhjad vahukoore-toorjuustukreemiga (alumistele kihtidele paksem kate, peale veidi õhem).
Aseta tort külmkappi tahenema, ideaalis järgmise päevani., aga vähemalt 2-4 tunniks
Enne serveerimist kata kook šokolaadiglasuuriga. Sulata šokolaad ja rõõsk koor tasasel tulel ühtlaseks. siis lase veidi jahtuda ja seejärel kalla koogile.
Kaunista marjade ja/või suhkrukaunistustega.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Tegin ka seda torti. Mees pole suur piparmündisõber, nii et temale väga ei meeldinud, aga lapsed (8,9,11) sõid isukalt!
Luisa Rõivase šokolaadi-münditort
Laulja ja kolme lapse ema Luisa Rõivas teeb seda torti oma laste sünnipäevapidudele. Kakaobiskviit, šokolaadimaitseline toorjuust ning šokolaaditäidisega piparmündikaramellid on selle tordi põhitegijateks.