4 viilu juuretisesaia
2 sl võid
0,8 dl valget veini (nt Sauvignon Blanc'i) või õunamahla
225 g Brie valgehallitusjuustu
1 magushapu krõmps õun
120 ml jõhvikakastet või jõhvikamoosi (nt Küllus)
Määri neljale saiaviilule võid, pintselda teiselt poolt valge veini või õunamahlaga.
Kuumuta praepann keskmisel tulel. Aseta kaks saiaviilu pannile, võitatud pool vastu panni. Aseta peale Brie-viilud, õunaviilud ja jõhvikamoosi. Aseta peale saiaviilud, võitatud pool ülal.
Kata pann kaanega, siis alanda kuumust ning kuumuta, kuni alumine saiaviil on altpoolt kuldpruun. Siis pööra spaatli abil ettevaatlikult ümber.
Küpseta ka teiselt poolt kuldpruuniks. Serveeri kohe, kõrvale klaasike jahutatud Sauvignon Blanc'i või õunamahla.
Retsept mugandatud siit, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Kuum võileib Brie, jõhvikate ja õunaga
Mõnus kuum võileib.