Hapukoores hautatud koger (panniroog)

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 harilikku kokre

2 sibulat

500 g hapukoort

praadimiseks õli

soola

maitserohelist - nt

tilli

Valmistamine

Roogi ja puhasta kala, eemalda lõpused ja loputa kala jooksva külma vee all. Patsuta köögipaberiga kuivaks.

Lõika sibulaviilud õhukeseks ja prae pannil klaasjaks ja kuldseks. Aseta kalad sibulale, kalla peale hapukoor. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust, kata kaanega ja lase tasasel tulel podiseda 20-25 minutit.

Maitse kastet, vajadusel lisa soola. Puista peale hakitud maitserohelist ja serveeri kohe. 

Loe veel:

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR