Seafilee lehter-kukeseentega

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g seafileed

1 sibul

2 sl võid

1 l värskeid lehter-kukeseeni

2,5 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort

1 sl seenepuljongikontsentraati (fond)

soola ja musta pipart

Lisandiks:

500 g rohelisi ube

Valmistamine

Puhasta lehter-kukeseened. Pane kuivale kuumale pannile ja kuumuta, kuni seentest eralduv vedelik arustub. Tõsta seened kõrvlae. 

Puhasta seafilee kelmetest, lõika 1,5 cm viiludeks. Haki sibul.

Kuumuta pannil või, lisa sibul ja prae, kuni sibul on pehme. 

Lisa lihaviilud ja prae need ümberringi kuldpruuniks. Maitsesta soola-pipraga, prae veel veidi.

Siis kalla pannile rõõsk koor ja fond, lisa uuesti seened. Lase 10 minutit podiseda. 

Serveeri keedetud roheliste ubadega. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR