Liha ja hapukapsad hauduvad ahjus, muu osa supist valmib pliidil.
Pane liha ja hapukapsad koos tükeldatud sibula ja küüslauguga 1,5-2 tunniks ahjupotti hauduma. Kui liha ja kapsad on tunni jagu haudunud, lisa tomatipasta.
Kuumuta tükeldatud seened ja porgand pannil õlis läbi. Koori ja tükelda kartulid ning pane pliidile keema. Lisa seened ja porgandid ja kõik, mis seni ahjus haudus. Tõsta kapsa-lihakeedus ja kartuli-seenekeedus kokku, maitsesta soola ja pipra ning peterselli või tüümianiga.
Retsept on mugandatud Heidi Vihma raamatust "Setost saarteni: Eesti perede lemmikretseptid" (Menu, 2011). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Hapukapsa-seenesupp
Ahjus hautatud hapukapsa-seenesupp