Paneeritud lambaseenikud

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 l värskeid lambaseenikuid

2 sibulat

2 sl võid praadimiseks

Paneerimiseks:

1 muna

1 dl riivsaia

soola ja valget pipart

Valmistamine

Puhasta lambaseenikud, lõika jalaosa ära. Lõika seenekübarad 1 cm paksusteks viiludeks. 

Koori sibul, lõika õhukesteks viiludeks ja prae võis klaasjaks ja kuldseks. 

Klopi muna, maitsesta riivsai soola ja valge pipraga. Kasta seeneviilud esmalt munasse, siis riivsaiasegusse.

Prae tasasel tulel umbes 10 minutit ühelt ja sama kaua teiselt poolt. 

Serveeri keedetud riisi või kartulite ja salatiga.

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR