Viiluta seened, koori küüslauk ja suru noaseljaga katki.
Kuumuta oliiviõli suurel mittenakkuval praepannil. Lisa küüslauk ja prae minut aega tasasel tulel.
Lisa seened ja prae aeg-ajalt segades, kuni seened on pehmed.
Lisa väiksemateks tükkideks rebitud lehtkapsas, vajadusel kahes jaos. Kuumuta, kuni lehtkapsas on närtsitatud, siis maitsesta soola-pipraga.
Nüüd tee kapsasegusse neli süvendit ja löö igasse auku katki üks muna. Küpseta keskmisel kuumusel 2-3 minutit. Siis kata pann kaanega ja küpseta veel 2-3 minutit, kuni munad on piisavalt küpsed.
Serveeri soovi korral leivaga.
Nipid ja soovitused:
Lehtkapsa asemel võid kasutada ka spinatit.
Soovi korral lisa koos küüslaugu ja seentega pannile ka mõned kirsstomatid.
Toekas seeneroog