Toekas seeneroog

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

250 g (pruune) šampinjone

1 küüslauguküüs

1 sl oliiviõli

160 g lehtkapsast

4 muna

Valmistamine

Viiluta seened, koori küüslauk ja suru noaseljaga katki. 

Kuumuta oliiviõli suurel mittenakkuval praepannil. Lisa küüslauk ja prae minut aega tasasel tulel. 

Lisa seened ja prae aeg-ajalt segades, kuni seened on pehmed. 

Lisa väiksemateks tükkideks rebitud lehtkapsas, vajadusel kahes jaos. Kuumuta, kuni lehtkapsas on närtsitatud, siis maitsesta soola-pipraga. 

Nüüd tee kapsasegusse neli süvendit ja löö igasse auku katki üks muna. Küpseta keskmisel kuumusel 2-3 minutit. Siis kata pann kaanega ja küpseta veel 2-3 minutit, kuni munad on piisavalt küpsed. 

Serveeri soovi korral leivaga. 

Nipid ja soovitused:

  • Lehtkapsa asemel võid kasutada ka spinatit.
  • Soovi korral lisa koos küüslaugu ja seentega pannile ka mõned kirsstomatid. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR