Seda seene-toorjuustumääret võib teha nii värsketest kui ka kuivatatud kamperriisikatest.
1 dl hakitud värskeid kamperriisikaid või kuivatatud kamperriisikaid
1 sibul
1 sl võid
200 g maitsestamata toorjuustu
kuivik- ehk näkileiba või palaleiba või viilutatud leiba
Kui kasutad kuivatatud kamperriisikaid, siis leota neid esmalt leiges vees.
Haki sibul, puhasta seened. Prae mõlemad võis, lase jahtuda.
Sega toorjuustuga.
Serveeri näkileibadel või ahjus krõbedaks küpsetatud leivaviiludel.
Retsept siit. Kamperriisikapilt: Merilin Rosenberg, toidupildi tegi Ilse Metsamaa.
Väga mõnus jäi. Tugev seenemaitse, mulle meeldib.
Kamperriisikamääre
Seda seene-toorjuustumääret võib teha nii värsketest kui ka kuivatatud kamperriisikatest.