Portobello-omlett

Kahest suurest portobello-seenest piisab täpselt ühe inimese seeneomletiks.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Valmistamine

Puhasta seened, lõika viiludeks. Haki petersell peeneks. 

Kuumuta paraja suurusega mittenakkuval pannil õli, lisa seeneviilud, maitsesta soola-pipraga ja prae seeneviilud keskmisel kuumusel läbi. 

Klopi munad kahvliga lahti, kalla pannile ümber seente. Küpseta keskmisel kuumusel, kuni muna hakkab hüübima, siis pööra pannilabidaga ümber ja küpseta ka teiselt poolt. 

Serveerimiseks libista taldrikule, riivi peale parmesani ja maitsesta musta pipraga. 

Serveeri näiteks rukkileivaga. 

Loe veel:

Retsept siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Kybarsepp
postitatud 01.05.2021 19:31

Suurele omletisõbrale ...väga mõnus ja minu suur lemmik!