Soolariisikavõileib

Ciabatta, rohelise pesto, hapukurgi ja soolatud haavariisikatega vahepala.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 väike küüslauguküüs

võid

2 väikest ciabatta't

soolakurki või hapukurki

soolatud tavariisikaid

2 tl rohelist pestot

smetana hapukoort

Valmistamine

Haki küüslauk peeneks. Kuumuta pannil veidi võid ja prae küüslauk selles läbi. Siis lisa nõrutatud soolaseened ja prae uuesti veidi. Tõsta taldrikule.

Lõika ciabatta-saiad horisontaalselt pooleks, aseta saiapoolikud pannile ja prae veidi, et pannimahlad maitset annaksid. 

Lõika soolakurgid pikuti neljaks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Lisa seenesegule. 

Määri ciabatta-saiadele õhuke kiht pestot, siis lisa seene-kurgisegu. Tõsta peale veidi smetana hapukoort, siis aseta peale teine saiapoolik ja serveeri.

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR