Rösti seesamiseemned kuival mittenakkuval pannil (20 cm) keskmisel kuumusel kergelt kuldseks, siis tõsta tulelt ja aseta taldrikule jahtuma.
Pane kanatiivad kuumale pannile ühekordse kihina ning prae mõlemalt poolt 1 minutit. Siis lisa pannile Teriyaki ning lisa niipalju vett, et tiivad oleksid napilt kaetud.
Lõika tšillikaun pikuti pooleks, pane pannile. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust ja lase tasakesi podiseda umbes 35-40 minutit või kuni kanatiivad on küpsed ja kaste kleepuv ja aromaatne. Pööra kanatiibu paar korda küpsetamise ajal.
Lisa sorts punase veini äädikat ning liiguta panni, et kõik mõnus pannileem kokku saada.
Viiluta roheline sibul, puista kanatiibadele koos seesamiseemnetega.
Teriyaki-kanatiivad
Jamie Oliveri retsept. Poes on müügil kanatiibu ja kana pooltiibu. Siin kasuta pigem neid esimesi.