Caesari salat röstitud tomatitega

Veidi suvisem versioon Caesari salatist.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

8 viilu pikka saia või ciabatta saia

200 g poolitatud väikeseid ploomtomateid

oliiviõli

1 suur rooma salat

25 g riivitud parmesani juustu

2 nahata kanafileed

Kaste:

120 ml majoneesi

1 tl Worcesteri kastet

0,5 riivitud küüslauguküünt

0,5 sidruni mahl

Valmistamine

Kuumuta ahi 170 ºC.

Lõika saiaviilud kuubikuteks, laota ahjupannile. Nirista peale oliiviõli, maitsesta soola-pipraga. Küpseta 10 minutit. 

Samal ajal laota poolitatud ploomtomatid teisele ahjuplaadile. Maitsesta soola-pipraga, nirista peale oliiviõli ja küpseta 15-20 minutit. 

Maitsesta kanafileed soola-pipraga, grilli ahjus või pannil küpseks ja lõika viiludeks. 

Rebi Rooma salat väikesteks tükkideks, pane kaussi. Lisa riivitud Parmesan ja röstitud saiakuubikud. 

Kastme jaoks sega kõik ained omavahel, maitsesta soola-pipraga. Maitse - vajadusel lisa veel sidrunimahla.

Sega kaste vahetult enne serveerimist salatilehtede ja krutoonidega. Pane kaussi, tõsta peale röstitud ploomtomatid ja grillitud kanaviilud. 

Loe veel:

Retsept siit, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR