Saaremaa Barbara

Saaremaa RHU Gin Signatuur G&T.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

1 osa Saaremaa RHU GIN

3 osa vähemagusat toonikut

ohtralt jääkuubikuid

2 sektorit pigistatud (punast) greipi

6-8 roseepipratera

1 värske mündioks

Valmistamine

Pane roseepipraterad ja džinn alguses klaasi koos tõmbama, lase natuke seista (u 5 minutit).

Seejärel lisa jääkuubikud ja muud koostisained.

Saaremaa RHU GIN:

Saaremaa rabarberidžinn Saaremaa RHU GIN on aromaatne ja värske pot still meetodil valmistatud džinn, toodetud ülipuhastest koostisosadest ja kristallselgest allikaveest. Rabarberidžinni erakordses maitses on täiuslikus tasakaalus kadakamarjade kargus ja rabarberi mahlakus.
Värske ja mõnusalt magushapu alatooniga džinn sobib suurepäraselt erinevatesse kokteilidesse.

Retsept: Joogikultuur.ee

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada Teie tervist!

LISA KOMMENTAAR