Tee pardifilee nahasse noaga kerged sisselõiked. Tambi pipraterad uhmris kergelt katki, siis suru need nahasse. Maitsesta pardifilee mõlemalt poolt soolaga.
Aseta pardifileed külmale pannile, nahk allpool. Kuumuta keskmiselt tugeval kuumusel u 6 minutit, kuni nahk on pruunistunud ja krõbe, siis pööra pardifileed ringi ja küpseta ka teiselt poolt 4-5 minutit. Tõsta pann tulelt.
Kalla pannilt liigne rasv. Lisa pannile portvein, veiniäädikas ja sõstramoos või katki surutud sõstrad. Kuumuta keemiseni ja lase umbes 2 minutit podiseda, kuni segu veidi pakseneb. Maitsesta.
Pardifileede praadimise ajal keeda spargelkapsas või rösti sparglivarred.
Serveerimiseks lõika pardifileed viiludeks ja aseta vaagnale või neljale taldrikule. Kõrvale paku sõstrakastet ja köögivilju. Suurema nälja korral sobib kõrvale ka kartulipuder.
Pardifilee sõstrakastmega
Pipranee pardifilee sobib hästi magushapuka sõstrakastmega.