Wagamama kana teriyaki donburi

Kogus
ühele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 kanakintsuiha

300 g ümarateralist või suširiisi

peotäis hernevõrseid

0,5 tikkudeks lõigatud porgandit (julienne)

1 viilutatud roheline sibul või talisibul

2 sl Teriyaki kastet

45 g kimchit

Marinaad kanale:

värsket sidrunheina

sorts taimeõli

sorts laimimahla

0,5 küüslauguküünt

Garneerimiseks:

veidi seesamiseemneid

Valmistamine

Sega marinaadi ained omavahel, lisa kanakintsuliha ja lase tund aega maitsestuda.  Siis pane kanakintsud kuuma ahju ja küpseta valmimiseni.

Samal ajal keeda riis. Aseta valmis riis kaussi, tõsta peale viiludeks lõigatud kanakintsulha.

Nirista peale Teriyaki kastet. Lisa hernevõrsed, porgand ja talisibul, samuti kimchi. 

Kaunista seesamiseemnetega ja serveeri. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR