43 g peensuhkrut
112 g pehmet pruuni suhkrut
4 g soola
40 g hakitud mandleid või tükeldatud mandlilaaste
112 g hakitud tumedat šokolaadi
205 g nisujahu
20 g kakaopulbrit
0,5 tl söögisoodat
65 g kookosrasva
72 g mandlivõid
100 g kuldset siirupit
40 g vett
Kuumuta ahi 180C. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga.
Sega suures kausis peensuhkur, pruun suhkur, mandlitükid, sool ja tükeldatud šokolaad. Sega kausis jahu, sooda ja kakaopulber, sõelu suhkru-šokolaadisegu hulka.
Sega mandlivõi, kookosõli ja siirup omavahel, siis sega kuivainete hulka. Sega esmalt puulusikaga kokku, siis sõtku käte abil ühtlaseks küpsisetainaks.
Vormi segust 8 golfipallisuurust palli ja vajuta need lapikuks. Aseta ahjuplaadile, jättes küpsiste vahele piisavalt kerkimisruumi.
Küpseta 8-10 minutit - kui küpsised on servadest juba kuivad ja keskelt veel veidi pehmed, võib need juba ahjust välja võtta.
Lase enne serveerimist 15 minutit jahtuda.
Retsepti jagas Pret A Manger oma Facebooki lehel.
Preti šokolaadiküpsised (vegan)
Pret A Manger on kiirsöögikett Suurbritannias, mis spetsialiseerub erinevatele võileibadele ja salatitele. Siin nende kuulsad veganlikud šokolaadiküpsised.