Limonello pasta

Kikerherneste, sidruni ja türgi jogurtiga pastaroog, mis 2020. alguses Soomes laineid lööb. Retsepti autoriks on Soome blogija Natalia Salmela @ White Trash Disease.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g spagette vm makarone

veidi võid

paari cm jupp ingverijuurt

2 sl mett

0,5 sl kollajuurt ehk kurkumit

1 sl sojakastet

1 purk konservitud kikerherneid

200 g türgi jogurtit

soola ja musta pipart

riivitud parmesani juustu

värsket koriandrit

Valmistamine

Keeda makaronid al dente.

Lisa pannile või, riivitud ingver, mesi, kurkum ja sojakaste. Kuumuta veidi, siis lisa nõrutatud kikerherned. Riivi juurde sidrunikoor, lisa värskelt pressitud sidrunimahl. 

Lisa nõrutatud makaronid, sega läbi, siis sega juurde türgi jogurt ja sega ühtlaseks, aga ära enam kuumuta! 

Serveerimisel puista peale riivitud parmesani ja hakitud värsket koriandrit. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR