Egiptuse feta-ürdimääre

Gibeneh Beyda -nimelist feta-ürdimääret serveeritakse röstitud pita-leiva ja marineeritud oliividega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

225 g fetajuustu

3 dl maitsestamata jogurtit

2 sl hakitud värsket münti

2 sl hakitud värsket peterselli

2 sl hakitud värsket tilli

0.5 sidrunit

1 sl oliiviõli

purustatud musta pipart

Serveerimiseks:

pita leiba

oliive

Valmistamine

Haki fetajuust kahvliga katki, sega juurde jogurt ja klopi ühtlaseks.

Lisa hakitud maitseroheline ja sidrunimahl, vajadusel maitsesta soolaga.

Vala peale oliiviõli ja värskelt jahvatatud pipar.

Serveeri kuuma pitaleiva ja oliividega.

Retsept on raamatust "World in Your Kitchen Calendar 2001"

LISA KOMMENTAAR