Kiluvõi

Kiluvõi sobib hästi leivakatteks või keedetud kartulite juurde.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

100 g toasooja võid

5-6 puhastatud ja peenestatud vürtsikilu või konservivedelikku

hakitud värsket tilli

Valmistamine

Hõõru või kreemjaks, lisa puhastatud ja peenestatud vürtsikilud või kilukonservivedelik, klopi ühtlaseks.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Tuuli
postitatud 06.04.2010 22:53

Vana hea klassika, milles ei pea pettuma :)

Tuuli
posted on 08.09.2015 09:36

Pilt ka:

Kaare
postitatud 22.02.2017 11:43

Täitsa mõnus!

Pille
postitatud 21.08.2020 10:43

Kalkulatsioone veidi - kui võtta 200 g toasooja pehmet võid ja 160 g karp Briis Tallinna vürtsikilufileesid ja need saumikseriga ühtlaseks suristada, siis jagub sellest umbes 15 kandilise leivaviilu katmiseks korraliku kihiga. Kui need omakorda neljaks lõigata, saab 90 rukkileiva-kiluvõiampsu. Peale ohtralt hakitud või riivitud muna ja hakitud rohelist sibulat :)