Tomati-sardiini crostini

Kogus
24 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

110 g kalakonservi -

"Sardiinid õlis"

2 küpset tomatit

1 väiksem avokaado

8 basiilikulehte

väike sorts sidrunimahla

3 kandilist saiaviilu või saibiviilu

1 poolitatud küüslauguküüs

1 sl röstitud piiniaseemneid

soola ja musta pipart

Valmistamine

Nõruta sardiinid hoolega. Pane kaussi, suru kahvliga kergelt katki. 

Lõika tomatid ja avokaadod kuubikuteks. Lõika basiilikulehed ribadeks. Pane tomat, avokaado, basiilik ja sidrunimahl kaussi, maitsesta soola-pipraga ja sega kergelt läbi.

Hõõru saiaviiludele küüslauku, siis lõika iga viil 8 ruuduks. Tõsta igale saiaviilule veidi tomati-avokaadosegu, siis tükike sardiini. Puista peale röstitud piiniaseemned ja serveeri. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR