Grillitud paksoi

Tore roog suvisele aiapeole või siis köögis triibulisel grillpannil küpsetamiseks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

4 väiksemat paksoid (nn Shanghai paksoi)

4 sl oliiviõli

4 sl seesamiõli

3 sl sojakastet

2 sl Indoneesia magusat kecap manis sojakastet või 1-2 sl pruuni suhkrut

1 sl seesamiseemneid

Valmistamine

Kuumuta grillpann. Lõika paksoid pikuti pooleks ja tõsta grillpannile. Grilli 4-5 minutit lõikepinna poolt ja 1-2 minutit teiselt poolt.

Rösti seesamiseemned praepannil kuldseks, tõsta taldrikule ja lase jahtuda.

Lisa kaussi oliiviõli, sojakaste, seesamiõli ja suhkur või ketjap manis ja vispelda kõik omavahel ühtlaseks.

Pintselda grillitud paksoid marinaadiga, puista peale seesamiseemned ja serveeri.

Loe veel:

Retsept siit. Pildid tegid Juta Kübarsepp ja Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 01.04.2020 12:14

Üllatavalt maitsev sai. Seda saab ilmselt ka panniga teha, kui parasjagu grillihooaeg pole.