675 g sibulaid
3 sl oliiviõli
340 g kuivatatud orecchiette pastat
900 ml vähendatud soolasisaldusega veisepuljongit
150 ml vett
80 ml portveini (ruby port)
60 g riivitud Gruyère juustu
soola ja musta pipart
Koori sibulad ja lõika paberõhukesteks viiludeks (nt köögimandoliini abil).
Kuumuta 3 sl oliiviõli suures potis. Lisa sibulad ja kuumuta pidevalt segades umbes 15 minutit, kuni sibulad on kuldsed ja karamelliseerunud.
Lisa kuivatatud orecchiette, veisepuljong, vesi ja portvein. Kuumuta umbes 12 minutit, kuni vedelik on imendunud.
Keera tuli kinni, sega juurde riivitud Gruyère juust. Timmi maitse soola ja pipraga parajaks.
Retsept siit.
Prantsuse sibulasupist inspireeritud pastaroog
Soovitame eriti sibulasupisõpradele!