Prantsuse sibulasupist inspireeritud pastaroog

Soovitame eriti sibulasupisõpradele!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

675 g sibulaid

3 sl oliiviõli

340 g kuivatatud orecchiette pastat

900 ml vähendatud soolasisaldusega veisepuljongit

150 ml vett

80 ml portveini (ruby port)

60 g riivitud Gruyère juustu

soola ja musta pipart

Valmistamine

Koori sibulad ja lõika paberõhukesteks viiludeks (nt köögimandoliini abil). 

Kuumuta 3 sl oliiviõli suures potis. Lisa sibulad ja kuumuta pidevalt segades umbes 15 minutit, kuni sibulad on kuldsed ja karamelliseerunud. 

Lisa kuivatatud orecchiette,  veisepuljong, vesi ja portvein. Kuumuta umbes 12 minutit, kuni vedelik on imendunud. 

Keera tuli kinni, sega juurde riivitud Gruyère juust. Timmi maitse soola ja pipraga parajaks. 

Nipid ja soovitused:

  • Ülejäägid säilivad kinnises karbis külmkapis kuni 4 päeva. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR