Naadi-kapsasalat rohke küüslauguga

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

100 g noori naadilehti

70 g rohelist peakapsast

10 g lehtpeterselli

15 g röstitud kõrvitsaseemneid

1 küüslauguküüs

20 g kanepiõli või turdraõli

soola

õunaäädikat

Valmistamine

Puhasta küüslauk ja haki väikeseks. Haki või riivi kapsas peeneks, pane koos küüslauguga kaussi, lisa sool ja tambi pudrunuiaga, kuni kapsas on pehme.

Puhasta naadilehed ja lõika pikkadeks ribadeks. Lisa kapsale kõrvitsaseemned, naadilehed, õli ja õunaäädikas.

Loe veel:

Idee siit, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 18.03.2020 16:12

Seoses olukorraga riigis panin küüslauku oluliselt rohkem. Õli oli ka rapsiõli. Salat sai suurepärane!