Sloveenia seeneroog - Gobe v kisli smetani - mida võib valmistada puravikest või šampinjonidest.
500 g seeni - nt
puravikke või šampinjone vms
3 sl võid
1 sibul
1.25 dl hapukoort
soola ja musta pipart
1 sl veiniäädikat
1 sl värsket hakitud peterselli
Puhasta ja loputa seened, nõruta hoolega ning lõika viiludeks.
Kuumuta potis või, lisa seened ning sega. Lisa hakitud sibul ning hauta kaane all aeg-ajalt segades 15 minutit.
Lisa hapukoor, maitsesta soola ja pipraga ning hauta veel 5 minutit. Vahetult enne serveerimist sega juurde veiniäädikas ja hakitud petersell.
Pildi tegi ITAKENE.
Lihtne ja kiire, veiniäädikas annab mõnusa nüansi.
Hautatud seened hapukoorega
Sloveenia seeneroog - Gobe v kisli smetani - mida võib valmistada puravikest või šampinjonidest.