Hautatud seened hapukoorega

Sloveenia seeneroog - Gobe v kisli smetani - mida võib valmistada puravikest või šampinjonidest.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g seeni - nt

puravikke või šampinjone vms

3 sl võid

1 sibul

1.25 dl hapukoort

soola ja musta pipart

1 sl veiniäädikat

1 sl värsket hakitud peterselli

Valmistamine

Puhasta ja loputa seened, nõruta hoolega ning lõika viiludeks. 

Kuumuta potis või, lisa seened ning sega. Lisa hakitud sibul ning hauta kaane all aeg-ajalt segades 15 minutit.

Lisa hapukoor, maitsesta soola ja pipraga ning hauta veel 5 minutit. Vahetult enne serveerimist sega juurde veiniäädikas ja hakitud petersell.

Loe veel:

Pildi tegi ITAKENE.

LISA KOMMENTAAR

Itakene
postitatud 20.10.2010 20:13

Lihtne ja kiire, veiniäädikas annab mõnusa nüansi.