Põhjapõdralihaampsud

Nende suupistete valmistamiseks on vaja õhukeselt viilutatud külmsuitsutatud põhjapõdralihasinki.

Kogus
20 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

20 soolaküpsist ehk kreekerit või näkileiba

150 g pehmet kitsepiimast toorjuustu

1 dl viigimarjamoosi

100 g külmsuitsutatud põhjapõdralihasinki õhukeste viiludena

3-4 küpset viigimarja

soovi korral tüümiani või murulauku

Valmistamine

Tõsta kreekerid või näkileivad alusele. Määri igale küpsisele veidi kitsetoorjuustu, sellele väike lusikatäis viigimarjamoosi.

Voldi põhjapõdrasink pooleks või neljaks, aseta juustule. Lõika pestud viigimari sektoriteks, jaota need suupistetele. 

Puista peale maitserohelist ja serveeri kohe - seistes muutub küpsis pehmeks. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR