Nende suupistete valmistamiseks on vaja õhukeselt viilutatud külmsuitsutatud põhjapõdralihasinki.
20 soolaküpsist ehk kreekerit või näkileiba
150 g pehmet kitsepiimast toorjuustu
1 dl viigimarjamoosi
100 g külmsuitsutatud põhjapõdralihasinki õhukeste viiludena
3-4 küpset viigimarja
soovi korral tüümiani või murulauku
Tõsta kreekerid või näkileivad alusele. Määri igale küpsisele veidi kitsetoorjuustu, sellele väike lusikatäis viigimarjamoosi.
Voldi põhjapõdrasink pooleks või neljaks, aseta juustule. Lõika pestud viigimari sektoriteks, jaota need suupistetele.
Puista peale maitserohelist ja serveeri kohe - seistes muutub küpsis pehmeks.
Retsept siit.
Põhjapõdralihaampsud
Nende suupistete valmistamiseks on vaja õhukeselt viilutatud külmsuitsutatud põhjapõdralihasinki.