Magusa valge miso kastmed salatitele, köögiviljadele või dippimiseks

Valge miso pastat saab kasutada erinevate roogade puhul, seda nii magusa kui ka soolase toidu puhul. Olgu siis grillitud, praetud, küpsetatud või aurutatud - kõigi roogade puhul toob rikkalik magus miso pasta välja hõrgutava maitse.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Valmistamine

Kõikide kastmete jaoks sega komponendid hoolega omavahel. Põhikomponendiks on magus valge miso (Clearspring Sweet White Miso). Tegemist on lühidalt laagerdunud Kyoto stiilis misoga, mis on kreemjalt täidlane ja veidi soolaselt magus. Proovi lisada seda või asemel kartulipudrule või kastmes aurutatud köögiviljadele, kasuta suppide ja pajaroogade maitsestamiseks või vinegrettkastmetes (vt allpool). .

NB! Võib sisaldada gluteeni jääke. Peale avamist säilita külmas ja tarbi kahe kuu jooksul. Toodetud Jaapanis Clearspring Ltd. tellimusel.

Kolm kastmeretsepti:

Sinepine kaste sobib ideaalselt aurutatud või hautatud köögiviljadega.

Puuviljane vinegrettkaste sobib erinevate värskete salatitega.

Kreemjas balsamico-kaste sobib pastasalatite ja grillitud köögiviljadega.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR