3 sl Clearspring Sweet White Miso miso-pastat
2 sl Clearspring Brown Rice Vinegar pruuni riisiäädikat
1 tl terasinepit
Vaarikavinegrett:3 sl Clearspring Extra Virgin Olive Oi oliiviõli
1 tl Clearspring Sweet White Miso miso-pastat
0,25 purustatud küüslauguküünt
1 tl Clearspring Raspberry Spread suhkruta vaarikamarmelaadi
1 sl Clearspring valge või Clearspring punase veini äädikat
Balsamico-vinegrett:4 sl Clearspring Sweet White Miso miso-pastat
1 sl Clearspring Extra Virgin Olive Oil oliiviõli
Kõikide kastmete jaoks sega komponendid hoolega omavahel. Põhikomponendiks on magus valge miso (Clearspring Sweet White Miso). Tegemist on lühidalt laagerdunud Kyoto stiilis misoga, mis on kreemjalt täidlane ja veidi soolaselt magus. Proovi lisada seda või asemel kartulipudrule või kastmes aurutatud köögiviljadele, kasuta suppide ja pajaroogade maitsestamiseks või vinegrettkastmetes (vt allpool). .
NB! Võib sisaldada gluteeni jääke. Peale avamist säilita külmas ja tarbi kahe kuu jooksul. Toodetud Jaapanis Clearspring Ltd. tellimusel.
Sinepine kaste sobib ideaalselt aurutatud või hautatud köögiviljadega.
Puuviljane vinegrettkaste sobib erinevate värskete salatitega.
Kreemjas balsamico-kaste sobib pastasalatite ja grillitud köögiviljadega.
Magusa valge miso kastmed salatitele, köögiviljadele või dippimiseks
Valge miso pastat saab kasutada erinevate roogade puhul, seda nii magusa kui ka soolase toidu puhul. Olgu siis grillitud, praetud, küpsetatud või aurutatud - kõigi roogade puhul toob rikkalik magus miso pasta välja hõrgutava maitse.