Täidetud forell

Sibula, tomati ja seentega täidetud forellifileed.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

6 tk forelli (á umbes 250g) või 12 nahaga forellifileed

2 tk keskmist sibulat (viiluta õhukeselt)

2 tk keskmist tomatit (viiluta õhukeselt)

75-100 g šampinjone (viiluta õhukeselt)

1 tl kuivatatud maitserohelist (segu)

1 tl küüslaugupulbrit

soola

värskelt jahvatatud musta pipart

Valmistamine

Pese forell jooksva külma vee all ja kuivata köögipaberiga, fileeri kala. (Või osta kalaletist 12 nahaga forellifileed).
Aseta ahjuplaadile 6 fooliumiruutu, tõsta igale fooliumitükile kalafilee.
Laota sibula-, tomati- ja seeneviilud kalafileedele. Maitsesta soola ja pipraga, puista peale ürdisegu ja küüslaugupulber. Tõsta täidisele teine forellifilee ja keera fooliumitükid pakkideks.
Küpseta 200-kraadise ahju keskosas umbes 40 minutit. Tõsta fooliumipakid lauale ja ava alles taldrikul.
Serveeri koorega küpsetatud kartulitega, juurde paku keedetud magusmaisi või herneid.

Tesco retsept (Stuffed trout).
LISA KOMMENTAAR