Veiselihaguljašš riivitud kartulitega

Kartulit on sellele guljaššile lisatud kastme paksendajana.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g hautamiseks sobivat veiseliha

2 suurt sibulat

30 g searasva

2 sl paprikapulbrit

1 tl köömneid

1 loorberileht

soola

4-5 dl puljongit või vett

2 suuremat kartulit

3-4 tomatit

Valmistamine

Lõika liha kuubikuteks. Koori sibul, lõika kuubikuteks või õhukesteks viiludeks. 

Sulata searasv potis, pruunista liha ja sibul kergelt. Maitsesta paprika, köömnete ja soolaga. Lisa loorberileht. Lisa 4-5 dl vedelikku. Vähenda kuumust ja hauta 1 tund.

Riivi kartul ja lisa potti koos kooritud tomatitükkidega. Hauta, kuni kartul mureneb.

Maitsesta guljašš ja serveeri kartulipudru, salati ja hapukoorega.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 04.03.2010 08:56

Väga meeldis, köömneid paneks isegi rohkem. Lapsed ka sõid.

katikoplime
postitatud 18.02.2016 08:23

Väga mõnus roog. Köömned jätsin välja, kuna meespere neid ei armasta. Kuid ka ilma köömneteta on väga mõnus:)