Lõika daikon-rõigas kuubikuteks või "krevetisuurusteks" risttahukateks.
Keeda soolaga maitsestatud vett koos kombu-vetika ja tilliokstega 10 minutit, et leem maitset saaks. Lisa rõikatükid ja tõsta pott kohe tulelt. Lisa värviks veidi peedimahla ja lase rõikal leemes jahtuda.
Kurna rõikatükid, sega majoneesi, hakitud tillilehtede ja mädarõikaga. Pane kaussi, kaunista meremarja, sidrunisektori ja värske tilliga.
Uskumatu aga tõesti meenutab krevetisalatit. Mulle meeldis, nats jäi liiga krõmps aga eks ma keedan järgmine kord veidi kauem, või kasutan siis natuke juba närtsinud redist. Aga igaljuhul soovitan proovida.
Rõikasalat (Skagen-röra)
Veganlik "Skagen-röra" analoog tehakse taliredisest ehk jaapani redisest.