Tai tuunikalakotletid

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 suur keedetud kartul

1 peotäis värsket maitserohelist - nt

koriandrit või peterselli või murulauku

1 tl purustatud tšillikauna

1 purustatud küüslauguküüs

200 g nõrutatud tuunikalakonservi

50 g nisujahu

2 klopitud muna

100 g riivsaia

Praadimiseks:

2 sl päevalilleõli

Valmistamine

Püreesta kartul kausis, lisa hakitud maitseroheline, tšilli, küüslauk ja tuunikala. Maitsesta soola ja pipraga.

Vormi segust neli hakk-kotletti. Kasta iga kotlet esmalt jahusse, siis munasse ja siis riivleiva sisse.

Kuumuta õli mõõdukal tulel. Prae iga kotletti 3-4 minutit, üks kord ringi pöörates, kuni kotletid on kaunilt kuldpruunid.

Nõruta köögipaberil liigne rasv ja serveeri.

Loe veel:

Retsept on briti ajakirjast Somerfield Magazine (October 2001, Thai fish cakes)

LISA KOMMENTAAR