Lõika kõrvits umbes 1x1cm kuubikuteks ja kuumuta mikrolaineahjus 10 minutit. Lisa 2 sl suhkrut ja suru kõrvits kahvliga katki, aga mitte püreeks. Tõsta 1/3 kõrvale katteks.
Vahusta või kreemjaks ja lisa ülejäänud suhkur. Klopi juurde muna.
Sega kokku jahu, küpsetuspulber ja mukaatpähklipulber.
Siis pool jahust. Sega. Siis taas muna, sega ja ülejäänud jahu. Lisa 2/3 osa kõrvitsast ja sega tainas ühtlaseks.
Kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 20x20cm vormi. Jaga peale 1/3 osa kõrvitsat ja puista peale kõrvitsaseemned. Küpseta eelsoojendatud 180-kraadises ahjus 20-30 minutit. Jahuta ja lõika ruutudeks
Retsepti ja pildi saatis Nami-Nami kasutaja Sonera.
Sonera kõrvitsasai