Šašlõkk õunamahlas

Kogus
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg värskegt sea kaelakarbonaadi

300 g ratasteks lõigatud sibulat

2 sl jämedat soola

1 tl musta pipart

2-3 dl naturaalset õunamahla

0,5 dl õli

Valmistamine

Lõika liha parajateks tükkideks (u 4 cm × 6 cm). Sega liha kõige muu kraamiga. Kata kinni ja hoia külmikus, kausis kaane all või kilekotis 24 tundi. Aeg-ajalt võid kotti keerata või siis kausis liha segada.

Kasuta metallvardaid ja küpseta sütel (pidevalt vardaid keerates) kuni liha on valmis (umbes 20-25 minutit)-

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa, idee siit.

LISA KOMMENTAAR

Katrin Karp
postitatud 27.08.2019 10:05

Olen teinud ka punasesõstra mahlaga, väga hea.

Epp Enno
postitatud 29.08.2019 13:34

Õunakastmega on ka hea teha!